Haberdashers’ Aske’s School for Girls Science Hub

Location Elstree, Borehamwood
Client Haberdashers' Aske's School for Girls

The works comprise Phase 2 of the school’s strategic masterplan and involve a new five storey rebuild of an existing block to provide a dedicated “Science Hub”. This will allow more flexible science teaching, upgrade facilities to reflect the prominence of this subject at the school as well as improving the overall thermal performance of the building and increasing natural light levels.

The overall design strategy is to echo the scale, materiality and form of the existing so that the building appears as a considered whole. The composition of the roof, windows and over cladding aims to update the 1970s design aesthetic in an elegant and subtly refined form.

1396 3D_2_370x489
1396_4_370x206
1396_4_370x278
1396_5_770x489
1396_2_770x514
semplice_icon_2_5
semplice_icon_2_4
LogoIID88-89-91
semplice_icon_2_2
instagram-11