Lady Margaret School Entrance Alterations

Location Parsons Green, London
Client Lady Margaret School
Contractor ME Construction
Completed 2015
Value £1M

IID Architect’s design removed an earlier poor quality, two storey, infill element and replaced it with a fully glazed recessed reception returning the differentiation of identity between the listed buildings to the Parson’s Green frontage - Elm House and Henniker House.

The new entrance is accessible via a raising platform lift and provides wheelchair access into accommodation previously inaccessible.  It also improves the safeguarding of pupils and staff as access is now only be available through a controlled point.

Images by Peter Cook

1323_2_570x380
1323_3_570x380
1323_3_570x480
1323_4_570x451
semplice_icon_2_5
semplice_icon_2_4
LogoIID88-89-91
semplice_icon_2_2
instagram-11