Sir William Perkins's School Phase 2: Bridge Studios

Location Chertsey, Surrey
Client Sir William Perkins's School
Contractor LIFE Build
Completed 2016
Value £4.1M

Following the development of a site masterplan and successful completion of Phase I, IID were instructed to proceed with Phase II.  This comprises a three storey structure with a roof terrace.  At ground floor the accommodation includes two ‘in the round’ drama studios, separated by a folding, sliding partition which opens up to provide a lecture theatre. The second floor is dedicated entirely to the sixth form with study and common room spaces.

The new block is connected to the existing dining hall by an atrium space, with a large pitched glazed roof, which provides overspill for the dining room, café seating and a gallery space.  Other accommodation includes music technology rooms, seminar rooms and an AV editing suite.

1132_2_370x450
1132_3_770x450
1132_4_670x361
1132_5_470x361
semplice_icon_2_5
semplice_icon_2_4
LogoIID88-89-91
semplice_icon_2_2
instagram-11